Οι Εγκαταστάσεις μας

 

Εγκαταστάσεις συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 7.000 τ.μ

 

  Στις πρόσφατα κατασκευασμένες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 7.000 τ.μ με ψυκτικούς θαλάμους συνολικού εμβαδού 4.000 τ.μ (χωρητικότητας 4.500.000 κιλών ) έχουμε την δυνατότητα να υποδεχθούμε σε ετήσια βάση και κάτω από τις υψηλότερες προδιαγραφές όλη την γκάμα των αγροτικών προιόντων.
 
Με την χρήση μηχανημάτων και τεχνικών τελευταίας τεχνολογίας και με την επίβλεψη και καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών μας έιμαστε σε θέση να παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση, άριστες συνθήκες ψύξης αλλά και τυποποίησης –συσκευασίας όλων των αγροτικών προιόντων με εξειδίκευση στο ροδάκινο και το ακτινίδιο . Επιπλέον με την εφαρμογή συστήματος ηλεκτρονικής καταγραφής και σήμανσης μέσω γραμμοκώδικα (barcode) ελέγχουμε απόλυτα και ανά πάσα στιγμή την ροή και το ύψος των αποθηκευμένων προιόντων ανα ημέρα και ανα παρτίδα.  

Παράλληλα σε συνεργασία με την εμπορική εταιρεία ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μπορούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας να τους εξασφαλίσουμε την τελική πώληση των αποθηκευμένων προιόντων τους με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους της αγοράς.
 

 

ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Ε


Η πολυετής εμπειρία μας τόσο στον τομέα της διακίνησης και μεταφοράς αγροτικών προιόντων ,όσο και στον τομέα της εμπορίας τους αποτέλεσαν τους καθοριστικότερους παράγοντες για τη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης μονάδας LOGISTICS.

Είπαν για εμάς

  • 1

Επικοινωνία

  nikougiorgos001 (@) yahoo.gr
  +30 23320 42298
  +30 23320 42290
  Τρίλοφος Βεροίας

Μείνετε συνδεδεμένοι